19.06.2008 г., 15:50 ч.

Летни искрици 

  Поезия » Любовна
598 0 1

Защо сълзите тъй напират

под мигли гъсти и красиви,

на красотата под магията

те като росни капки спират.

Прегръдка нежна сред вълните,

водовъртеж от пръски,

целувка страстна след сълзите

и погледи любящи, дръзки.

 

Къде отива младостта,

когато ни напусне?

Тя търси нова красота,

пламтящи млади устни.

 

И с някой филмов епизод,

прочетен разказ, книга,

отново идва тя при нас,

сред есента пристига!

 

 

 

© Ралица Недева Недева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Аз не бих се сетила къде отива младостта, но ти чудесно си го казала.
Предложения
: ??:??