17.11.2007 г., 13:42 ч.

Летните поля 

  Поезия » Друга
547 0 3

Пътека през жълтите листа,

водеща към летните поля,

боси крака, стъпващи по росна трева,

крачещи към летни времена.

 Бели алеи през преспи сняг,

погалени от лятна светлина,

белобрад старец с еленски впряг,

летящ към летните поля.

Пролетен лъч светлина,

устремен към летни дни,

свеж аромат на пролетни цветя,

лъхащ към топли земи.

Частица от безкрая,

посята в лятото,

на земята идва рая,

за да израстне посятото!

© Зори Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??