Бог.
На своите икони
аз видях
лицата ви.
Мечта.
Камъните на пътя
драскат
душата ми.
Власт.
От върха на кулата
моите криле
паднаха.
Мъж.
В лая на кучетата
аз чух
своя ангел.
Жена.
След бурята
тънкото цвете
се усмихна.
Сила.
Помолих вятъра
за малко
милост.
© Нико Ников Всички права запазени