20.01.2005 г., 19:00 ч.

Летя като река... 

  Поезия
711 0 2

Душата ми като забравена река
сред върхове
и пустош сива
препуска експлузивно
без да спре
и търси жадните ти
устни.
Извива се
изящно и красиво,
целувана
от слънчеви лъчи.
И тича като синекоса
самодива -
към теб.
И няма никога да спре.
Летя като река...


© Лили Спасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??