6.04.2014 г., 19:11 ч.  

Летях, летях и летях... 

  Поезия
604 0 0

Аз винаги ходех усмихната
и раздавах на всеки любов.
Бях шумната, никога тихата,
и обичах лудо този живот.

Аз винаги пеех високо -
песента бе моята страст.
Гмурках се все надълбоко
в океана от радост и сласт.

Аз винаги бях щастлива,
радвах се на малки неща.
А светът за мен бе най-красивият,
сякаш го гледах с розови очила.

Аз винаги гледах напред.
Вярвах в мечтите си и се борих за тях.
В небесата издигах се - винаги.
И летях, и летях, и летях... 
                                Р.Братанова

© Рали Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??