22.09.2012 г., 13:48 ч.

Летящо мишче 

  Поезия » За деца
520 0 6

Уж е мишче-

пък с крила

и виси надолу

с глава.

Котето го дебне и мечтае.

Иска му се да политне

с прилепчето да си поиграе.

 

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??