19.08.2007 г., 1:39 ч.

... ли бе да я опишеш 

  Поезия
852 0 6

И станала тя Муза желана
на млад, начинаещ поет,
той изливал  душата ранена,
коригирала тя пък наред...

Бил малко тъжен поета
в Муза-критик да се влюби,
оплакал си тихо късмета,
но не искал любов да погуби.

Е, получила римата съвместна
изцяло одобрение  повсеместно...
... Но,  моля те, Музо, кротни се
и стихове  кротко чети си!...

поздрав-закачка към съфорумец :)

© Ляна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??