Този, който винаги ще е до теб -
и зад гърба ти ще те оплюва на ред.
Този, който във вярност ще ти се врича,
а наоколо в подли номерца ще те завлича.
Този, който ще ти се хвали и успокоява,
за да черпи информация , с която да се подиграва.
Този, който толкова лесно ще повлече и други,
сякаш застанали пред него като прислуги.
Този,който в клюки ще те вкарва,
и от проблемите винаги невинен ще се изкарва.
Този, който само като видиш и те е хванала мигрена,
където и да се обърнеш, за глупак всеки ще те взема,
Този, който може да ти навреди -
и няма да си същия човек като преди,
Този, заради който в лоши неща ще те намесва,
но за твоя изненада всички ще го харесват.
Този, който създава силни коалиции,
навсякъде си преправя приятелски позиции.
Този, който не искаш да виждаш дори,
всеки един твой ден ще цели да развали.
Но действията му не ще останат ненаказани,
и от собствените си лъжи ще бъдат смазани.
© Bebcheto bebe Всички права запазени
Явно, "този,който",ти е вгорчил битието...
Поздравления,baby!