13.05.2008 г., 14:23 ч.

Лично 

  Поезия » Любовна
544 0 2
ЛИЧНО

Ето, казваш ми, че ме обичаш,
но бързо го забравяш ти.
На хоризонта щом другият се появи,
и аз втори ставам, уви.

Другият е весел, забавен.
Проблеми той няма почти.
Сърцето ти кара да играе
и за него си мечтаеш ти.

И в тази ситуация нелепа
какво да сторя аз?
И започвам да се дразня,
че втори пак съм аз.

Да си втори в любовта
е толкова ужасно.
Но явно това е моята съдба.
Да съм вечно втори в твоята душа.

© Десислав Сергеев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??