5.03.2012 г., 0:26 ч.

Лидерът ни 

  Поезия » Гражданска
429 0 0

Бойко е лидер от "европейска" величина.

Бисерите му засияха като светлина.

В Прага направи ни за срам -

български заплати да получавали там.

 

Политик от двадесет и първи век

се държи кат бай Ганьо у Иречек.

Бойко, ходи да пасеш добитък,

защото в "разумните" си идеи си плитък.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??