13.03.2009 г., 1:26 ч.

Lights, sound, action! 

  Поезия » Друга
608 0 5

Lights, sound, action!

Тъга
и болка проклета.
Тъмнина,
спусната завеса.

Философ предлага -
мъдри съвети.
Евангелист продава -
скъпи билети.

Зад завесата омразата лежи -
в легло от ангелска перушина,
а любовта на кръст виси,
плашило в райска градина.

Лайтс, саунд, акшън!
Но сцената... празна - началото е края!
Чистачката мете пода прашен,
набързо - за да не изпусне трамвая.

И бързайки, пропусна едно...
едно бяло ангелско перо!

© Алекс учо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??