Тази нощ ще съм в лилаво,
тази нощ ще съм красива,
тази нощ ще съм отровна,
тази нощ ще бъда дива.
Тази нощ ти ще ме гледаш,
аз ще те скандализирам.
Тази нощ ще е лилава,
тебе ще те окупирам.
Тази нощ ще те завържа
с най-дебелите въжета.
Ще ме молиш ти за милост,
крепостта ще е превзета.
С черни нокти ще те галя,
до лилаво ще целувам.
Ще настръхваш ти от ужас -
от това аз ще ликувам.
Тази нощ ще подчиня
всичките ти страхове.
Тази нощ и греховете
са лилави грехове.
Тази нощ ще отпътуваме
за лилавата Фантазия.
Тази нощ ще съм ти близка.
Тази нощ е нощ-инвазия.
http://www.vbox7.com/play:2f085816
© Таис Всички права запазени
дава на цветовете много различно значение от обичайното.....защото какво е стихът, ако не магия. Поздрав