2.06.2019 г., 9:02 ч.

Лилаво 

  Поезия » Любовна, Друга
623 1 1

Пясъчни замъци, смели мечти,

мислени изгреви в солени води.

 

Знойни крайбрежия, лунни пейзажи,

колко обичам те,

липсваш ми даже в дневните сънища,

в дългите нощи,

в морското синьо изгряло след дъжд...


Минзухарени истини... 

Разбираш, нали?

 

 

© Таня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??