Пясъчни замъци, смели мечти,
мислени изгреви в солени води.
Знойни крайбрежия, лунни пейзажи,
колко обичам те,
липсваш ми даже в дневните сънища,
в дългите нощи,
в морското синьо изгряло след дъжд...
Минзухарени истини...
Разбираш, нали?
© Таня All rights reserved.