9.03.2023 г., 20:07 ч.

Лилаво 

  Поезия
215 0 0

Лилавите утрини на люляк ухаят
и лавандулово лято се ражда в очите.
Там зад хоризонта, те наистина знаят,
как босоноги танцуват мечтите.

А задава се пролет и щъркели идат,
Марта се мръщи през ден от небето.
Лилавото утро, щом очите ми видят,
стръгчето лято засаждам в сърцето.


© Галина Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??