Mar 9, 2023, 8:07 PM

Лилаво 

  Poetry
219 0 0

Лилавите утрини на люляк ухаят
и лавандулово лято се ражда в очите.
Там зад хоризонта, те наистина знаят,
как босоноги танцуват мечтите.

А задава се пролет и щъркели идат,
Марта се мръщи през ден от небето.
Лилавото утро, щом очите ми видят,
стръгчето лято засаждам в сърцето.


© Галина Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??