31.03.2009 г., 16:19 ч.

Липса 

  Поезия » Любовна
1023 1 2

Чуваш ли как стене сърцето ми,

когато те няма до мен?

Виждаш ли чертите на лицето ми,

когато се отделяш от мен?



Сега си далеч, но мислите ми

са винаги с теб!

И макар да не рече, аз чувствам,

че ти липсвам ужасно,

дори и на теб да не ти е ясно.



Протягам плахо ръка, но уви, сега

не те намирам!

Улавям въздуха наоколо с мъка,

но отново така не докосвам

теб и любовта.



И защо - защото просто те няма,

защото сега си далеч и дори

за момент, пак усещам липсата ти!

И отново протягам плахо ръка

и търся твоята!

© Ваня Янчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??