26.07.2006 г., 19:10 ч.

Липса 

  Поезия
738 0 5
Нещо......
Нощ студена, лунна тъмнина.
Бледи лампи, сянка от мъгла.
Теб те няма - капчица роса.
Утрото далечно взира се във мен.
Есента е зима, мислите ми в плен.
Сънят ме иска, аз пък тебе чакам,
лутам се ненужно, нещо... май е плам.
Мъничка искрица, иззад облака звезда.
Леден полъх... Скри се, нощта е пак сама.
Часовникът отмерва времето, нали?
Нека цъка... После казах - спри!
.........................................
липсата боли...............

© Димитър Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??