26.08.2017 г., 16:28 ч.

Липса на спомен 

  Поезия » Любовна
566 0 0

Сякаш липсата вече отмина,
сякаш спомена вече го няма
и на двамата не ще ни отива
връзка след наша раздяла.

 

Сякаш липса не ще се завърне,
нито спомен не ще се забрави.
Обич за обич дали ще остане?
Липса на спомен... това ми предаде.

 

 

Добрев

© Атанас Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??