Aug 26, 2017, 4:28 PM

Липса на спомен 

  Poetry » Love
573 0 0

Сякаш липсата вече отмина,
сякаш спомена вече го няма
и на двамата не ще ни отива
връзка след наша раздяла.

 

Сякаш липса не ще се завърне,
нито спомен не ще се забрави.
Обич за обич дали ще остане?
Липса на спомен... това ми предаде.

 

 

Добрев

© Атанас Добрев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??