12.02.2010 г., 9:52 ч.

Липси 

  Поезия » Бели стихове
467 0 2

Нежност

Липсва ми нежност

Защото светът е циничен

Дори когато обичам

ми казват "различна си!"

 

Вяра

Защото избрах да вярвам

По-отговорно е

Но не наивност

Вяра Че ще се справя с всичко

Че всичко мога да имам

 

Грижа

Писна ми от безгрижие

От празно веселие

От натрапени празници

Обичам твоята грижа

когато боли когато съм зле

И знам обичаш ме

Истинност

Да знам че сме истински

и в делата

и във думите

И в любовта

И във омразата

 

Смисъл

Личности

Магичност
Приказки

Искам всичко!

Чу ли ме - всичко!

Без полу

Без липси

Всичко

 

Интимност

Граница

И дисциплина

Не искам нищо

А ми липсва Всичкото

 

което носим

И може би Святост...

12.01.2010.

© Милена Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??