27.08.2010 г., 9:01 ч.

Липсите така трудни за прикриване 

  Поезия » Друга
875 0 4

 

липсите така трудни за прикриване

очите

някак

неестествено

отворени

в очакване

изпускаш между пръстите

моментите

цигарите

търпението си

 

 

 

какъв е

този шум

каква е

тази глъчка

някъде отвън

а вътре - глухо

и кълбо заплетено

с конците [вълна]

фройд и питагор

на боксов мач в главата ти

 

 

 

а вътре в слънчевия сплит

е там където има орех

може би черупка

няма червей

но яде

 

 

 

едва 80 % са заети

със сегашното

останалите двайсет

пребивават във

измисляне

на теб

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??