8.02.2019 г., 0:16 ч.

Липсва ми щастието ти 

  Поезия » Любовна
621 5 1

 

Да можех болката от теб да скрия,

любимата да върна, а мене да изтрия..

Намя да ти дам да ме избираш.

Ще тръгна тихо, без да го разбираш.

Ще гледам отдалече как сияеш,

щастлива ще съм, без да знаеш,

ще ви галя всяка вечер по косите,

пръсти вплели, както спите,

един до друг, в любов красива,

щастливи заедно... това ми стига.

Да можех тази болка да изтрия,

а аз неслучила се, да се скрия,

ти щастието си щеше да избираш,

а аз,

да тръгна тихо, без да го разбираш...

Е.И.

 

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??