25.06.2019 г., 12:54 ч.

Липсваш... 

  Поезия » Любовна, Друга
536 1 0

Колко е трудно, когато те няма, да знаеш...

всеки ден се ниже необяснимо лежерно,

всяка минута се точи отчайващо бавно...

с всяка секунда сърцето ми бие по-печално...

...липсваш...!

Имам нужда от усмивката ти, лекуваща душата моя...

Имам нужда от очите ти, със блясък вперени в очите мои...

Имам нужда от ръцете ти, галещи косите ми с най-чистата обич...

Имам нужда от теб, любимо мое, най-красивият лек за душата! 

© Периян Байрамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??