8.01.2008 г., 8:16 ч.

Липсваш ли ми ти? 

  Поезия » Любовна
867 0 8
 

Огънят гори във нашите души.

Слънцето блести във твоите очи.

Реката полетя и стана тя вълна.

Земята онемя и стана пък стрела.

Липсваш ли ми ти?

 

Вятърат зове всички гласове.

Ехото върви  със първите лъчи.

Луната заслепи със твоите коси.

Гората пък заспа във твоята ръка.

Липсваш ли ми ти?

 

Водата изгоря като те видя.

Сърцето ти е  силата на любовта.

Сълзата ти е като пролетта.

Сънят ти пък е младоста.

Липсваш ли ми ти?

 

Твоите очи са моите мечти.

Косите ти са истински реки.

Тялото ти е съдба.

А душата ти е  любовта.

Липсваш ли ми ти?

 

 

 

                           юлиано

© Юлиано Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??