15.01.2004 г., 0:04 ч.

Липсваш ми 

  Поезия
7281 0 6
Любовта ми закъсня - ти си отиде, кога?
Играх си твърде дълго с моята съдба...
Причината - неоцених твоята искрена душа.
Самотата не мога да понеса, къде е страстта?
Времето минава, още живея... и осъзнавам -
Аз съм виновен - мислех, че те притежавам.
Шепотът ми последен чуй - съжалявам...

Моля те, не ме забравяй, някога върни се!
И когато ме видиш прости ми, усмихни се...

© Мартин Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??