4.06.2009 г., 20:05 ч.

Липсваш ми! 

  Поезия » Любовна
1215 2 2

 

Далече си,

а тъй мечтая да си до мен сега,

да тръпна в твоята омая,

да те докосвам с пламенни слова!

 

От допира душите да усетим,

на пеперуди пърхащия зов,

и цялата Вселена да потръпне

от нашата нестихваща любов!

 

Мечтая те със плам и нежност

и знам, че само е мечта...

Животът е една безбрежност,

в която се изгубва любовта!

 

Но изживял любов такава,

остава светла диря в паметта,

в сърцето спомените парят,

и жива е във нас до края...  Тя!

 

И в лутане животът преминава,

реди Съдбата всеки следващ ден,

един въпрос във мене все остава:

„Ако не бях те срещнала тогава,

какво ли би се случило със мен?”

 

04.06.20

© Вени Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??