29.06.2018 г., 16:25 ч.

Липсваш ми 

  Поезия » Любовна
416 0 3

Липсваш ми!

Липсват ми дните и слънцето.

Липсват ми птиците.

И гласът ти ми липсва,

мечтите ми и очите ти...

Искам отново да потъна в тях,

да съм истинска - 

млада, желана и дръзка.

Искам те!

Спомените и сънищата си искам,

моят свят и ти да си в него.

Усмивката и ръцете ти

искам да ме изгарят.

Да разголваш душата ми...

Да отключваш забравени думи...

Искам пак да летя!

Да рисувам мечти...

Искам теб!

Липсваш ми!

 

© Детелина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??