17.10.2006 г., 17:40 ч.

Липсваш ми! 

  Поезия
907 1 7
Липсваш ми!
Безрезервно липсваш ми!
Повярвай,
нощтите без теб са голи
като истини,
раздиращи плътта ми,
а луната е скъперница,
оглупяла от своята наивност.

Липсваш ми!
Дори и тишината ме отбягва,
защото в мислите ми ти говориш.
Сърцето ми
врати към теб отваря.
Ела при мен,
обичай ме,
но този път до край
и истински.

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??