Липсваш ми когато
Искам да споделя,
Да намеря себе си,
Да празнувам,
Да се смея,
Да мечтая.
Липсваш ми със зората,
И със залеза,
С песен,
И в тишината.
Липсва ми топлината ти,
И подкрепата.
Разбирането без думи,
Прегръдката,
Неосъдното изслушване,
И съвета.
Липсва ми денят с теб,
И нощта,
Спонтанните вечери,
И плануваните уикенди.
Съобщението "добре ли си".
И притесненото "Ало" посреднощ.
Липсваш ми.
Винаги ще е така.
Обичам те.
До края на света.
© Симона Всички права запазени