16.05.2008 г., 20:18 ч.

Липсваш ми 

  Поезия
1351 0 12
 Липсваш ми...
твоите дрехи
тайно надничат под моите,
галят ме щом ги докосна,
в спомени сладки ме водят,
липсваш ми...
тъжно отпивам
още от тях аромата ти,
гушвам се в тях и заспивам,
и ме прегръща луната.
 Липсваш ми...
влюбена още
пиша ти парещи стихове,
още в красивите нощи
в твоите сънища скитам.
 Липсваш ми...
твоите дрехи
във самотата обличам
в тях и до днес се усещам
сладко-горчиво обичана.
 Липсваш ми...

© Яна Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??