1.07.2018 г., 7:53 ч.

Липсваш ни 

  Поезия » Друга
453 0 0

 

 

Вместо празник болка и тъга.

Днес те няма и ни липсваш.

Без теб е пусто в нашите сърца.

Минаха години, но пак боли.

 

Не ще забравим те.

Но днес е някак странно.

Животът те отне от нас,

но ти ще бъдеш завинаги в сърцата ни.

 

Ще те помним  весел и усмихнат.

Ти остана вечно млад.

Обичаме те, както и преди.

Но няма как да знаеш, там където си.

 

Трудно е на всички ни.

Мислим всеки ден за теб.

Болката расте, не спират нашите сълзи.

Сърцето продължава да кърви.

 

Не свикнахме без теб.

Няма как. Ти си част от нас.

Заедно бяхме. Заедно сме пак,

дори сега когато теб те няма.

 

Обичаме те, не само днес.

Обичахме те вчера,

ще те обичаме и утре и в други ден.

Липсваш ни и все още много ни боли.

© С. П. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??