24.10.2010 г., 18:47 ч.

Листата, дъждът и ти 

  Поезия » Любовна
784 0 1

мокрите листи ме карат

красотата  в зелено да виждам,

дъждът е във водопада -

по прозореца в залеза стича се.

 

мокрите листи  надничат

залюлени, засмени, замислени,

мириса в  капките дишат,

летните сълзи обичани.

 

мокрите листи - те знаят,

как посрещаме изгрева слети

и в стъклото, че струите ваят

твойте устни, Любов,

и ръцете ти...

© Иван Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • През влюбени очи всичко е по-красиво.
    Тук дъждовните капки рисуват образа на Любимата по стъклото.
    От стиха струи копнеж и романтика...
    Поздрав!
Предложения
: ??:??