14.10.2009 г., 11:32 ч.

Листопад 

  Поезия » Пейзажна
717 0 4

Листопад

 

 

Падат листата,

 

от вятъра гонени,

 

пада със тях

 

като пух и снегът.

 

Нежно докосваш устните алени

 

и после пристига сънят.

© Паулина Зарева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??