Движи се грациозно,
отличава се в тълпата.
Докоснеш ли я опиянява.
Гледа те в очите и те хваща в клопка.
Токчетата Prada, са само за подсказка.
Не ти ли стана ясно, кой те хвана?
Очите са вселени,
косите водопади,
устните са сладки,
а душата адска!
С походка, като котка-изкушава.
Лъже, че е плячка, а хищник се оказва.
Вее тя опашка, за да те пленява.
Готова да пирува е хитрата лисана.
Ти си ѝ менюто, само да е ясно.
© А. А Всички права запазени