6.06.2006 г., 20:26 ч.

ЛОГИЧНО 

  Поезия
1030 0 10

ЛОГИЧНО


Когато стъпваш по ръба на ямата,
опасността да паднеш натежава.
Когато се здрависваш със измяната,
любовна границата избледнява.

Когато се предовериш на чувства,
ограбен ще затръшнат ти вратата.
Когато непорочност гази блудства,
затъва се до шия във блатата.

Когато се запътиш към-то вятъра
със свещ да грейнеш в тъмнината,
ти все надолу падаш в кратера,
но вярвайки, че качваш стъпалата.

© Милена Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??