8.08.2024 г., 9:02 ч.

Логично 

  Поезия
68 0 0

         Л О Г И Ч Н О

 

Политиците се правят на богове,

но как да управляваш тия,които са по-умни от теб,

ако на сериозно не вземат те те

след двуличието на твоите клетви?!

 

Джаджите ускоряват забързеното време,

политиците се лутат безалтернативно из мрака,

на Прогреса за тях хич не му дреме

и този път не ще им позволи,да го яхнат.

 

Младите,умни момичета и момчета

извайват на Живота новите щрихи,

между които няма място за простотия проклета,

с предварително изготвени списъци.

 

10.07.2024г.гр.Свищов

© Красимир Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??