Последна нощ,
от утре съм заключен пак!
Поглеждам през прозореца
и виждам полицай!
Не ме е страх от теб,
свободен ще изляза,знай,
с изтеглен в телефона си
зелен сертификат!
Ще избягам...
За кой ли път аз
маскиран вървя
и не мога да дишам пак!
Безброй гадини,
гадини навред
пак създават заключен свят.
Защо повярвах,
че вирусът,щом си затворен,
веднага ще спре?
Излизам даже
да ме глобите ;)
По мотиви от песента "Бягство" и прекрасния текст на Заки Соколов!
© Ивайло Симеонов Всички права запазени