28.02.2021 г., 7:54 ч.

Лори каза 

  Поезия
612 9 13

 

Цяла нощ, та чак до сутринта –

дълга нощ на шепот и парфюм.

Лори каза: – Много съм сама. –

Телевизор. Писък на куршум.

 

Нощ на истини и рамене,

повече очи, по-малко страх,

предпазливо "да" и сложно "не",

сепнати от дъждовиден смях.

 

Някакво кафе в един момент

ни донесе розова зора.

Лори каза: – Да избягаме! –

Неповярвал, просто казах: – Да.

 

© Валентин Евстатиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??