14.09.2007 г., 18:40 ч.

Лош си! 

  Поезия
608 0 8
Бездарна ми казваш.
Да спра да пиша и чета.
Да не се засягам толкова много,
сякаш това ми е ахилесовата пета.
Да не "възпявам" вече любовта
и безумните мечти.
Те били за малките деца,
а не за пораснали жени.
Искаш да забравя добротата,
да бъда лоша и зла.
Да печеля повече пари,
сега те движели света.
Но замълчи...
Лош си!
Затова те наричат Сатана.
Остави ме.
Отиди си.
На небето моята звезда засия.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??