12.12.2008 г., 20:24 ч.

Лоша амнезия 

  Поезия » Друга
708 0 3
Нямам спомени!
А как бих искал да си спомня!

Имаше ли обич нежна в твоите очи?
Имаше ли топлина в твойте ласки?

Имаше ли любов в твоето сърце?
Имаше ли място в него и за мене?

Нямам спомени!
А как бих искал да си спомня!

Да си спомня твоя глас кадифен.
Да си спомня твоя зов към мен.

Но не помня!

Да си спомня искам твоята усмивка!
Да си спомня искам твоята целувка!

Но не помня!

Само лоша амнезия е в моята душа.
Само тишина обгърнала ме е сега...


© Ники Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Сега е по-добре, признавам.
  • Права си. Не беше добро! Просто бях ядосан... Надявам се сега да е по-добро и ако пак не ти хареса, съжалявам, но това чувствам, това пиша!
  • добре ...
    какво е това?
    нищо не е!
    сори!
Предложения
: ??:??