Лошото в мен
... тишина, спокойствие...
... и мисъл кратка...
... поглед безкраен..
... бездна, загадка...
... любов жалка, ненужна...
... без чувства, без свян и вина...
... живот на ръба...
... мистерия, лудост...
... усмивка детска, невинна, игрива...
... душа грешна и сива...
... кожа бледа, кадифе...
... ти си ангел без криле...
... всичко лошо в мен...
... ден дъждовен...
... Слънце...
... песен...
... страх...
... ти си сладък грях...
© Мария Георгиева Всички права запазени