дръж нишката опъната чарли
пролетта на ръцете ти
е мястото
в което ще се разходят думите без собственик
ще разказват дълго
различен еротичен чай
неделен дъжд за двама
малка смърт
в която се будиш кротко
погълнал цвета на отворените ми устни
жадно
ян
и още няколко часа след това
ще се съвокупляват в нас очите
палците
лъжите
двете страни на луната също
в топлото място
на среднощен език в друго написано писмо
можеш да продадеш света чарли
от будката за вестници
за тридесет или там колкото искаш цента
да спираш времето след
или преди
и опит да пак
накрая
ин
ще влязат истории без собственик
в които съм била твоя още преди да ме сънуваш
в пролетта на ръцете ти
където се разхождам гола
малка смърт за вдишване
дръж нишката опъната
*ноктюрно за любовници
© Зорница Николова Всички права запазени
Затова той ми е любим персонаж в твоите стихове,макар и да не описа готиния му задник...
Вече знам,че историите си имат собственик,и това си ти,Зори!
...си ИН и ЯН за всички любовници...