29.10.2014 г., 0:15 ч.

Ловни страсти 

  Поезия » Хумористична
413 0 0

                 Ловни страсти

 

        Добра жена и лоша ракия

        няма за истинския авджия.

        А за рибаря

        няма ни жена, ни риба стара!

 

                 Времена и нрави         

 

       Ама, че преход, ама че време

       навсякъде - омраза и злоба.

       Така е, когато е празен корема,

       така е, когато е празен и джоба!    

© Ганчо Пенев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??