19.04.2008 г., 22:37 ч.

Луд съм от любов по теб 

  Поезия
829 0 5

Луд съм от любов по теб

 

Не закусвах, защото мислех за теб!
Не обядвах, защото мислех за теб!
Не вечерях, защото мислих за теб!
Заспах уморен и изтощен от мисли за теб!
Пренесох се в свят, където можеш
да имаш всичко и всекиго!
Но исках да имам само и единствено теб!
Огледах се, потърсих те, а теб те нямаше!
Вместо в царството на съня, бях попаднал
в царството на вечната тъга и болка!
Но не се отказах да те търся!
Пребродих цялата земя и всеки път щом достигнех
до теб, ти се отдалечаваше все повече и повече!
Бяхме тъй близо и тъй далече!
Пращах ти целувки чрез луната, чрез слънцето,
но така и не разбрах стигнаха ли те до теб?
Зовях те в пустошта, а вятърът отнасяше мойте слова!
Събудих се от този ужасен кошмар!
Огледах се! Потърсих те! Но не те видях!
Сънувах ли или най-големият ми кошмар се сбъдваше!?

© Иво Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??