10.10.2009 г., 17:26 ч.

Луда ли бях? 

  Поезия » Любовна
1131 0 2

Луда ли бях, че за теб ревах?

Луда ли бях и пак умрях,

очите си за теб изплаках.

Луда ли бях - във теб какво видях?

Луда  ли бях, че навреме не се осъзнах?

 

 

Очите си за теб изревах,

душата си пред бог излях,

готова бях сама да остана,

способна бях да те забравя.

 

Имам представа че си тук!

Не искам да заспивам с друг.

Луда ли бях?!

Луда, да - че не те разбрах,

луда - не, може би глупава.

Луда - не, може би - влюбена!

© Цветелина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??