Oct 10, 2009, 5:26 PM

Луда ли бях? 

  Poetry » Love
1135 0 2

Луда ли бях, че за теб ревах?

Луда ли бях и пак умрях,

очите си за теб изплаках.

Луда ли бях - във теб какво видях?

Луда  ли бях, че навреме не се осъзнах?

 

 

Очите си за теб изревах,

душата си пред бог излях,

готова бях сама да остана,

способна бях да те забравя.

 

Имам представа че си тук!

Не искам да заспивам с друг.

Луда ли бях?!

Луда, да - че не те разбрах,

луда - не, може би глупава.

Луда - не, може би - влюбена!

© Цветелина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??