12.03.2007 г., 20:55 ч.

луда по теб 

  Поезия
909 0 0

През всичкото време, което чаках, любовта ми ме изгаряше отвътре,
моля те, позволи ми да те обичам така, както само аз мога.
Винаги съм искала да бъда до теб, скъпи, затова живея!
Само ме повикай и ще бъда твоя на мига.

Аз съм луда по теб,
позволи ми да ти го докажа.
Луда по теб,
готова на всичко за теб, любими!
Искам само теб!
Мога ли да не те искам -
ти си моята мечта и моята светлина.

През всичкото това време знаех, че ще дойде мигът, когато
ще бъдеш до мен и никаде другаде.
Скъпи, знай, че винаги ще съм близо до теб!
В мен гори огън, ти си моята светлина.

Аз съм луда по теб,
позволи ми да ти го докажа,
луда по теб,
готова на всичко за теб, любими.
Искам само теб,
мога ли да не те искам -
ти си моята мечта и моята светлина.

© Кики Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??