14.02.2013 г., 15:29 ч.

Луда съм по теб! 

  Поезия
1204 0 0

Луда съм по теб!

 

Луда съм по теб!

Влюбена съм в теб!

 

Виж ме! Край теб

сякаш съм дете!

Дете, което

прехласнато не отделя поглед

от любимото си нещо.

Очите ми палаво

се закачат с твоите

и ти се усмихват

всеки път щом ги погледнеш.

 

 

Луда съм по теб!

Влюбена съм в теб!

 

Чуй гласът ми! Той е

звънливо поточе!

Усети сърцето в гърдите ми,

което пърха като пеперуда!

Виж душата ми.

Тя е бяла гълъбица,

кацнала на твоето рамо!

 

Луда съм по теб!

Влюбена съм в теб!

 

Ти си принцът на моите мечти!

Къде си се крил до сега? Кажи?!

Твоята любов е еликсир,

вечният извор на моите сили!

Твоята любов ме краси.

С нея сякаш…

не стъпвам по земята, летя!

Не виждаш ли?!

© Натали Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??