4.02.2022 г., 14:55 ч.  

Лудница на любовта 

  Поезия » Любовна, Еротична, Свободен стих
779 0 7

Ненаситна съм

Изпивам с очи всеки миг с теб

С настръхнала кожа преживявам всяко чувство

Непокорността ти ме възбужда - полазват ме болезнено сладки тръпки

Електричество преминава през цялото ми тяло, щом чуя гласа ти

Блясъкът в очите ти ме хипнотизира

А повдигнатите ъгълчета на устата ти -  оставят ме без дъх

И не съм на себе си

Поемаш контрол на цялото ми съществуване

...

Оковаваш ме

в

Лудницата на любовта.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??